Tæt på Horsens havnefront, caféliv og grønne oaser

Bestil fremvisning

Bo i gåafstand til pulserende byliv med masser af muligheder

Med kun 15 minutters gang til Bytorvet og midtbyen, vil du bo tæt på alt der rører sig i Horsens. Smut forbi bageren lige rundt hjørnet i Meny eller nyd, at kulturlivet kun er 10 minutter væk - blandt andet Horsens Kunstmuseum. Find også en masse hyggelige restauranter indenfor gåafstand og vælg selv, om menuen skal være fransk, italiensk eller klassisk dansk. Vandsportsaktiviteter & havnebassin

Havnefronten

Honnørkajen ved Horsens havn har udviklet sig fra industrihavn til en topmoderne bydel. Havnefronten er indbydende og udstråler liv.

En af Danmarks smukkeste fjorde byder på smuk, varieret natur, store oplevelser og gode forholde for vandrere. Denne skiltede rute fører dig hele vejen rundt om fjorden med hjælp fra et par færger og et par øer. Tag vandreskoene på og udforsk alt fra by til øer, skov, mark, eng, strand, havne og landsbyer på denne 59 kilometer lange tur.

Cafélivet & grønne oaser

Cafélivet

Lige udenfor Honnørkajen vil der blive etableret promenade - fra Havnetrekanten til Langelinie - hvor første del af strækningen er klar til gåture inden for de næste år.

Langs promenaden vil der blive anlagt rekreative områder til ophold og udkig samt hyggelige butikker fyldt med søde fristelser og noget at varme sig på. Nyd en caffe latte, en gammeldags is eller en sandwich i det fri, når vejret indbyder til hygge i solen. Måske et hop i vandet?

Det kommende havnebad bliver tilgængeligt for alle - og er klar til vinterbadere i de kolde måneder.
Ny bydel med historiske rødder

Ny bydel med historiske rødder

Mærk byens historiske vingeslag, som fængsels- og industriby, blive vækket til live i nye moderne konstallationer. 

Besøg byens prisvindende museer, byens nyrenoverede centrum med masser af gode shoppingmuligheder, overraskende gavlmalerier i bybilledet, og den helt særlige skabertrang byen summer af. 

Vil du vide mere om Honnørkajen?

Har du spørgsmål, eller vil du opleve Honnørkajen ved selvsyn?
Vores boligkonsulenter fra Taurus Boligudlejning er klar til at hjælpe dig.

Kontakt Christina: +45 26 83 36 29 cla@taurus.dk
Vil du vide mere om Honnørkajen?